جشنواره زمستانه تا بهار(جشنواره عیدانه) ۱۰ درصد تخفیف در کل دوره ها مهلت ثبت نام فقط و فقط تا ۲۹ اسفند ماه ۱۴۰۲

علت تصویر نداشتن دوربین مدار بسته

فهرست مطالب

علت تصویر نداشتن دوربین مدار بسته، به وجود ایرادات مختلفی باز می‌گردد. برای عیب یابی و رفع آن باید ابتدا با نحوه کار و اجزای تشکیل دهنده دوربین های مداربسته آشنا باشید. به همین دلیل، بهتر است؛ پیش از شروع عیب یابی با یک تعمیرکار حرفه‌ای در ارتباط باشید. با توجه به هزینه بر بودن پروسه نصب و  تعمیرات دوربین های مداربسته، شما می‌توانید با شرکت در کلاس های آموزشی، این مهارت را به تنهایی بیاموزید. آموزشگاه دکتربرد دوره آموزش نصب و تعمیرات دوربین مداربسته DVR و NVR، با بهترین اساتید کشور و تیم پشتیبانی مجهز برگزار می‌کند. پس از اتمام این دوره، هنرجویان مدرک معتبر بین المللی کسب خواهند کرد. به علاوه برای هنرجویان نمونه، امکان معرفی به بازارکار و کارآموزی فراهم است. مشاورین ما همه روزه پاسخگوی سوالات شما، به صورت رایگان هستند.

علت تصویر نداشتن دوربین مدار بسته

تعمیر منبع تغذیه دوربین مدار بسته

منبع تغذیه دوربین مدار بسته یکی از قطعات ضروری در سیستم های دوربین مدار بسته است. در صورت وجود مشکل در اتصال به برق، دوربین های مدار بسته از کار می‌افتند. در این شرایط، ممکن است تصور کنید؛ که دوربین ها مشکلی دارند. پیشنهاد ما این است؛ ابتدا منبع تغذیه را بررسی کنید. زمانی که در منبع تغذیه مشکلی وجود دارد؛ دوربین ها به طور معمول مشکلات زیر را از خود بروز می‌دهند:

  1. تداخل منبع تغذیه دوربین های مدار بسته، باعث می‌شود؛ تصویر دوربین ها چشمک زن و نواری به نظر برسد. راه حل جلوگیری از این مشکل، دور کردن کابل منبع تغذیه دوربین مدار بسته، نسبت به کابل برق جریان متناوب است.
  2. قطع کردن برق دوربین مداربسته، باعث تار شدن تصویر در شب یا به طور کامل قطع شدن تصویر دوربین می‌شود. در شب نور ضعیفی وجود دارد. در نتیجه دوربین ها باید LED های IR را روشن کنند؛ تا بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند. هنگامی که LED های IR روشن می‌شوند؛ مصرف برق افزایش خواهد یافت. بنابراین علت قطعی برق کاملاٌ واضح است.
  3.  عدم وجود هیچ تصویری در دوربین ها نیز یکی دیگر از مشکلات دوربین های مداربسته است. اگر پس از نصب اولیه، در هنگام تعمیر دوربین مدار بسته، آن را بدون تصویر یافتید. باید گفت؛ این مشکل نیز در اثر قطع برق ایجاد می‌شود.

برای جلوگیری از بروز مشکلات روشن شدن دوربین ها، قبل از نصب باید میزان برق مصرفی و میزان استفاده از منبع تغذیه را در پروژه نصب دوربین مداربسته،محاسبه کنید. با توجه به آنچه گفته شد؛ بیشترین مشکل به طور قطع از منبع تغذیه برق است. خرابی طولانی مدت برق به منبع تغذیه و دوربین آسیب خواهد رساند. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم مصرف برق کل پروژه را قبل از نصب محاسبه، و از مشکلات قطعی برق جلوگیری کنید.

عیب یابی تصویر نداشتن دوربین مدار بسته

تعمیر منبع تغذیه دوربین مدار بسته

مطمئن شوید که سوئیچ پاور روشن است و چراغ های وضعیت LED روشن هستند. اگر جعبه منبع تغذیه شما از فیوزهای سنتی استفاده می کند، اطمینان حاصل کنید که هیچ یک از فیوزها سوخته نیستند. اگر یکی سوخته باشد، چراغ LED زیر آن فیوز خاص خاموش خواهد شد. شما باید فیوز را تعویض کنید.

اگر جعبه منبع تغذیه شما از PTC استفاده می کند، به جای فیوز، اطمینان حاصل کنید که چراغ های LED برای همه کانال ها روشن هستند. اگر آنها نباشند، ممکن است در جایی اتصال کوتاه داشته باشید. هر دوربین را یکی یکی جدا کنید تا ببینید کدام یک مشکل را ایجاد می کند. اطمینان حاصل کنید که اتصالات برق به طور ایمن در جای خود قرار دارند و شل یا جدا نشده اند.

تست کردن منبع تغذیه

پیش از صرف هزینه برای خرید مانیتور تست یا کابل یدکی دوربین مداربسته، ابتدا منبع تغذیه را تست کنید. زمانی که دوربین تصویر ندارد یا روشن نمی‌شود؛ بیشتر به علت مشکلات اتصال به برق است. بیشتر سیستم های دوربین مداربسته، شامل ترانسفورماتورهای قدرت DC جداگانه، برای هر دوربین هستند. حتما ابتدا به تست کردن منبع تغذیه، بپردازید. مطمئن شوید؛ از کدام نوع 12VDC یا 24VAC است. اکثر منابع تغذیه، 12 ولت DC هستند. سپس منبع تغذیه دوربین مداربسته را از کابل جدا و زاپاس آن را وصل کنید. در نهایت دوربین را برای تست مجدد، به برق متصل نمایید.

بررسی کردن فیوزهای جعبه منبع تغذیه

اگر سیستم دوربین امنیتی، از جعبه منبع تغذیه دوربین مداربسته استفاده می‌کند؛ توصیه ما این است؛ که فیوزهای داخل جعبه را بررسی نمایید. فیوز سمت چپ از فیوزهای سنتی یک بار مصرف؛ و فیوز سمت راست، از PTC یا فیوزهای تنظیم مجدد خودکار، استفاده می‌کند. هر دو نوع دارای یک کلید روشن/خاموش هستند؛ که قدرت کنترل را به کل واحد می‌رساند. اگر دوربین مداربسته بی‌سیم است، باید اتصالات وای فای را بررسی کنید. می توانید با کابل شبکه آن را تست کنید. بررسی کنید. اگر از دوربین مدار بسته سیمی استفاده می‌کنید؛ نیاز به بررسی انتقال منبع تغذیه و سیگنال ویدئویی خواهید داشت. برای دوربین های PoE، مطمئن شوید که یک انژکتور یا سوئیچ PoE مناسب و کارآمد وجود دارد. برای دوربین های NVR، تمام اتصالات سیستم را بررسی نمایید.

تست پورت DVR متفاوت

این مورد به طور عادی اتفاق نمی‌افتد؛ اما ممکن است یکی از درگاه‌های ورودی ویدیوی BNC روی دستگاه DVR شما خراب باشد. تست کردن یک پورتت جدید کار ساده ایست. بنابراین می‌توانید قبل از صرف وقت برای سایر مراحل عیب یابی، این کار را امتحان کنید. از آنجایی که در این مرحله هستید؛ مطمئن شوید که اتصالات هر دو طرف، شل نباشند. کانکتور ویدئویی BNC دوربین مداربسته مشکل دار را از پشت ضبط کننده ویدئوی دیجیتال خود جدا کنید؛ و آن را در یکی از درگاه های متصل به دوربین در حال کار، قرار دهید. کانکتور BNC در حال کار دوربین را به پورت دوربین وصل نمایید. آیا دوربین در پورت BNC دیگر تصاویر را نشان می‌دهد؟ اگر دوربین مجدداٌ کار می‌کند؛ در حالی که دوربین سالم قبلی، دیگر کار نمی‌کند. در این صورت، DVR پورت ورودی مشکل دارد.

استفاده از کابل تست و منبع تغذیه یدکی

توصیه می‌کنیم برای تست از کابل یدکی استفاده کنید. کابل های دوربین مداربسته سیامی از پیش ساخته شده؛ یک انتخاب عالی هستند. آنها به شما اجازه می‌دهند؛ همزمان با دیدن ویدئو دوربین نیز  در حال کار باشد.

  • استفاده از کابل آزمایشی تنها در صورتی امکان پذیر خواهد بود؛ که طول کابل فعلی شما بیش از 50 متر نباشد.
  • قبل از مواجه شدن با مشکل باز کردن و راه‌اندازی کابل یدکی از دوربین به دستگاه DVR؛ ابتدا منبع تغذیه را بررسی کنید.
  • اطمینان حاصل کنید که کابل یدکی شما به اندازه کافی بلند است؛ که از دوربین شما به DVR یا مانیتوری که به آن متصل است برسد.
  • فقط کابل BNC را از دوربین خود جدا و کابل یدکی را به آن وصل کنید.
  • انتهای دیگر کابل ویدیو را از دستگاه DVR یا مانیتور خود جدا و کابل یدکی را به آن متصل نمایید. در اینجا باید به تست پخش ویدیو از دوربین مداربسته بپردازید.
  • اگر هنوز ویدیو نمایش داده نمی‌شود؛ از قسمت کابل یدکی برای راه اندازی برق استفاده کنید.
  • اگر همچنان مشکل رفع نشد؛ منبع تغذیه را قطع نمایید.
  • در صورتی که هیچ یک از این مراحل کمکی به شما نکرد؛ با یک تعمیرکار خوب در تماس باشید. احتمال زیادی دارد؛ که مشکل اساسی از دوربین باشد.

استفاده از مانیتور تست

پس از تایید تست منبع تغذیه و پورت های DVR حال باید به تست برق کابل ها بپردازید. استفاده از مانیتور تست همانطور که پیش تر ذکر کردیم؛ هزینه بر است. مانیتور تست دوربین مداربسته، در هنگام عیب یابی مشکلات فیلمبرداری دوربین استفاده می‌شود. یکی از رایج ترین مشکلات زمانی که دوربین، فیلم را نمایش نمی‌دهد؛ کابل یا اتصال BNC بد است. با استفاده از یک مانیتور تست، می‌توانید به طور موقت کابل برق و تصویری را که دوربین شما استفاده می‌کند؛ حذف کنید.

بسیاری از تسترهای دوربین مداربسته، دارای خروجی برق 12 ولت DC هستند. می توان از آن برای تامین برق دوربین استفاده کرد. اگر از مانیتور تست، برای عیب یابی استفاده می‌کنید، ابتدا کابل ویدیو را از دوربین جدا نمایید. سپس از کابل کوتاه RG59 BNC برای اتصال خروجی ویدیوی دوربین، به ورودی BNC مانیتور تست کمک بگیرید. اگر دوربین قبلاٌ نصب شده است؛ ابتدا ویدیوی دوربین را فقط به ورودی مانیتور تست متصل کنید. در صورت عدم  دریافت سیگنال ویدیویی؛ کابل برق را از دوربین جدا نمایید. در صورتی که مانیتور تست می‌تواند برق دوربین را تامین کند؛ خروجی برق مانیتور را به دوربین وصل کنید.

اگر پس از تعویض کابل، همچنان سیگنال ویدئویی دریافت نکردید؛ به احتمال زیاد مشکل از دوربین است. اگر دوربین یدکی دارید، آن را به مانیتور تست وصل کنید؛ تا از درستی کارکرد آن مطمئن شوید. سپس آن را به کابل و منبع تغذیه دوربینی که در حال تعویض آن هستید اتصال دهید. توجه کنید؛ در صورت تعویض دوربین، پیش از اتصال مطمئن شوید؛ دوربین جایگزین از همان نوع منبع تغذیه استفاده می‌کند. اگر دوربین قبلی 24VAC بود؛ و قصد اتصال یک دوربین 12V DC را به منبع برق 24VAC دارید؛ با این کار برد مدار خواهد سوخت. در نهایت دوربین را خراب می‌شود.

سازگاری دوربین امنیتی DVR

تعمیر منبع تغذیه دوربین مدار بسته

اگر اخیراً DVR جدید یا دوربین امنیتی جدید خریداری کرده‌اید؛ باید قالبهای ویدیویی که از آنها پشتیبانی می‌کنند؛ سازگار باشند. بسیاری از افراد، یک دوربین جایگزین 720p یا 1080p برای DVR 960H خود خریداری می‌کنند. این کار، جواب نخواهد داد. اگر دستگاه DVR آنالوگ 960H دارید؛ فقط می‌توانید از دوربین مداربسته با پشتیبانی از آنالوگ 960H استفاده کنید.

بسیاری از جدیدترین DVR ها و دوربین ها “هیبریدی” هستند. این به معنی پشتیبانی آنها از فرمت های ویدئویی نظارتی متعدد است. این دوربین خاص از فرمت های ویدئویی AHD، HD-TVI، HD-CVI و آنالوگ 960H (CVBS) پشتیبانی می‌کند. همچنین یک DVR نوع 960H نیز، تنها ویدیوی آنالوگ CVBSرا به کار می‌برد. باید از یک دوربین هیبریدی در حالت CVBS آنالوگ استفاده نمایید؛ تا بتواند با دستگاه DVR کار کند. در این حالت، به دفترچه راهنمای مالک DVR خود مراجعه کنید؛ تا بدانید از چه فرمت های ویدئویی پشتیبانی می‌کند.

 تعویض دوربین مداربسته

تعمیر منبع تغذیه دوربین مدار بسته

اگر نیاز به خرید یک دوربین مداربسته جایگزین دارید؛ دوربین های امنیتی 4 در 1 را به شدت توصیه می‌کنیم . به خصوص اگر از DVR مدار بسته آنالوگ 960H یا D1 استفاده می‌کنید. این دوربین های هیبریدی از فرمت دوربین مدار بسته آنالوگ و چندین فرمت نظارت تصویری HD، مانند HD-TVI، HD-CVI، AHD، پشتیبانی می‌کنند. آنها می توانند؛ در حالت دوربین مداربسته آنالوگ با DVR موجود نیز استفاده شوند. می‌توانید بعداً آنها را به DVR نظارت HD ارتقا دهید.  به چند دلیل دوربین مداربسته ممکن است؛ مشکلاتی داشته باشد:

  • اتصال دوربین و برق
  • کابل کشی ضعیف
  • تداخل آدرس IP
  • عدم ارتقاء نرم افزار و سیستم عامل

در بدترین حالت نیز می‌توانید خودتان این مشکلات را برطرف کنید. اگر اقدامات ذکر شده در مقاله را به کار بردید؛ اما باز هم تغییری در تصویر ویدیوئی ایجاد نشد؛ به یک تعمیرکار مراجعه کنید. آیا انواع دوربین های مداربسته موجود را می‌شناسید؟ آیا با مزایای انواع دوربین های مداربسته آشنا هستید؟ چند راه برای مشاهده دوربین مداربسته، از راه دور وجود دارد. اطلاعات بیشتر در مورد دوربین های مداربسته را در ادامه مقاله جمع آوری کرده‌ایم.

از کار افتادن و تعمیر منبع تغذیه دوربین مداربسته

دوربین مداربسته شما کار نمی کند؟ بدون تصویر یا ویدیو است؟ مشکل ممکن است منبع تغذیه شما باشد. منبع تغذیه دوربین مداربسته بخشی ضروری از دوربین مداربسته است. در صورت خرابی، دوربین شما آنطور که باید کار نخواهد کرد. برخی از مشکلات رایج دوربین های مداربسته عبارتند از:

  • عدم ضبط ویدئو
  • کار نکردن دید در شب
  • از کار افتادن پخش دوربین مداربسته
  • عدم امکان مشاهده دوربین های مداربسته از راه دور
  • عدم ضبط بلندمدت دوربین مداربسته
  • نمایش ندادن ویدیو در صورت روشن بودن LED دوربین 
  • وجود مشکل در اتصال به WIFI دوربین مداربسته
  • تاری و نداشتن رنگ ویدیوها
  • چشمک زدن چراغ های قرمز و سبز به طور مداوم روی دستگاه NVR یا DVR

راه اندازی مجدد دوربین مداربسته

قانون طلایی عیب یابی در فناوری اطلاعات، راه اندازی مجدد دستگاه است. می‌توانید دوربین مداربسته را مجدداٌ راه‌اندازی کنید. با این کار از کَش تنظیمات برای بازنشانی و اتصالات برای بازبینی خودکار خلاص شوید. برای راه اندازی مجدد، منبع تغذیه را قطع کنید. پس از چند دقیقه صبر آن را دوباره وصل نمایید.

به روز کردن دوربین مداربسته

یکی از دلایل اصلی عدم اتصال دوربین های مداربسته، به نرم افزار این است؛ که سازگاری و سیستم عامل نرم افزار به روز نیست. بسیاری از ارائه دهندگان دوربین مداربسته، به طور مداوم برای افزایش قابلیت های دوربین، به روز رسانی ارائه می‌دهند. پس از به روز رسانی کردن سیستم عامل، باید نرم افزار نیز به روز شود. اگر به‌روزرسانی‌های اعلان‌ها را دریافت نکردید؛ وب‌سایت سازنده دوربین مداربسته را بررسی کنید.

بررسی تداخل آدرس IP

هر دوربین مداربسته باید یک آدرس IP منحصر به فرد، برای دریافت و ارسال داده ها از طریق اینترنت یا شبکه رایانه شخصی داشته باشد. اگر دستگاه دیگری از همان IP استفاده کند؛ درگیری ایجاد می‌کند و در نتیجه دوربین مداربسته کار نخواهد کرد.

چگونه فیلم دوربین مداربسته را بازیابی کنیم؟

ممکن است به طور تصادفی فیلم دوربین مدربسته را حذف کرده باشید؛ در این شرایط شما می‌توانید فیلم را بازیابی کنید. زیرا فیلم های دوربین های مداربسته برای همیشه حذف نخواهند شد. داده‌های ویدئویی روی درایو باقی می‌مانند. تنها در صورت رونویسی شدن آنها حذف می‌شوند. می‌توانید شرکت هایی را پیدا کنید؛ که فیلم ها را روی هارد دیسک ها بازیابی می‌کنند. هزینه بازیابی به آسیب فیلم دوربین مداربسته، ظرفیت درایوهای ذخیره سازی و وضعیت از دست رفتن داده و بسیاری از عوامل دیگر بستگی دارد.

جمع بندی

در صورتی که پس از انجام همه این مراحل، علت تصویر نداشتن دوربین مداربسته شما هنوز مشخص نبود؛ از یک متخصص کمک بخواهید. از شایع ترین علت نداشتن تصویر دوربین مداربسته، قطعی برق و وجود اختلال در منبع تغدیه آنهاست؛ که در ابتدای این مقاله، این موضوع را شرح دادیم. برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله عیب یابی دوربین مداربسته را مطالعه نمایید. این مقاله، مشکلات احتمالی در دوربین‌های مداربسته، و مراحل عیب یابی آنها را توضیح می‌دهد.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
دیدگاه خود را بنویسید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 5 =

enemad-logo
کارشناسان ما حتما باهاتون تماس میگیرن