حراج!
دوره آموزش تعمیرات قهوه ساز

آموزش تعمیرات قهوه ساز (دستگاه های خانگی وصنعتی )

تومان1,400,000 تومان900,000

دسته:

هزینه دوره تعمیرات قهوه ساز

دستگاه خانگی
R$14000000
R$ 9000000
  • نیمه خصوصی

هزینه دوره تعمیرات قهوه ساز

دستگاه خانگی
R$18000000
R$ 14000000
  • خصوصی
محبوب

هزینه دوره تعمیرات قهوه ساز

دستگاه قهوه ساز صنعتی
R$33000000
R$ 23000000
  • نیمه خصوصی

هزینه دوره تعمیرات قهوه ساز

دستگاه قهوه ساز صنعتی
R$45000000
R$ 39000000
  • خصوصی
محبوب

آموزش تعمیرات قهوه ساز ونحوه عیب یابی قهوه جوش

قهوه ساز چیست؟

همان طور که می‌دانید به طور کلی به وسیله‌ای که با استفاده از آن قهوه درست می‌کنند، قهوه ساز می‌گویند اما این اصطلاح معمولا برای قهوه ساز های برقی که مناسب برای تهیه قهوه های فیلتری (اصطلاحا قهوه فرانسه) است به کار می‌رود.

قهوه ساز فیلتری :

روش کار قهوه ساز های فیلتری به این صورت است که ابتدا قهوه پودر شده را داخل فیلتر کاغذی یا فلزی ریخته و سپس آن را درون قیف دستگاه قرار می‌دهند. پس از این مرحله آب سرد در مخزن آب دستگاه ریخته می‌شود که پس از روشن کردن دستگاه و رسیدن به نقطه جوش مستقیما به درون قیف هدایت می‌شود.

معمولا در قسمت خروجی این دستگاه ها یک قوری شیشه‌ای یا سرامیکی قرار دارد که پس از ریخته شدن آب جوش بر روی قهوه آسیاب شده، قهوه آماده شده درون آن ریخته می‌شود ،پس از اتمام کار دستگاه قهوه آماده است میتوانید به اندازه مورد نیاز درون لیوان یا فنجان خود بریزید و آن را سرو کنید .

انواع قهوه ساز :

به طور کلی قهوه ساز ها به دو دسته برقی و دستی تقسیم می‌شوند و معمولا برای هر روش تهیه قهوه هر دو نوع این دستگاه ها وجود دارد ، علاوه به قهوه ساز فیلتری برقی که معرفی کردیم ، در مقاله ای باموضوع انواع قهوه سازها به معرفی معروف ترین قهوه ساز های موجود در بازار ایران پرداخته ایم.

تاریخچه اسپرسوساز

نحوه عملکرد دستگاه اسپرسوساز:

اولین بار که دستگاه اسپرسوساز به دنیا معرفی شد در سال 1884 میلادی در یک نمایشگاه عمومی در کشور ایتالیا بود. فردی به نام آنجلو موریوندو (Angelo Moriondo) این دستگاه را ساخته بود. خانواده آنجلو یک خانواده کارآفرین بودند و کارخانه‌های بسیاری از جمله کارخانه شکلات‌سازی احداث کرده بودند. دستگاهی که آنجلو اختراع کرده بود در 23 اکتبر 1885 در شهر پاریس ثبت اختراع شد.

چند سال بعد از این اتفاق، فردی به نام بترزا با اصلاح دستگاه و افزودن برخی بخش‌های جدید به آن دستگاهی جالب‌تر ساخت که تحول عظیمی در صنعت دستگاه‌های اسپرسوساز ایجاد کرد و از همان سال یعنی 1901 میلادی استقبال عمومی به این دستگاه بیشتر شد. با این که بترزا یک مکانیک بود توانست تغییری اساسی در صنعت قهوه ایجاد کند.

اکثر دستگاه‌های اسپرسو ساز امروزی مدیون بترزا هستند و نحوه ساخت آن‌ها از مدل بترزا تبعیت می‌کند.

جالب است بدانید از سال 1901 تا کنون برندی ایتالیایی با نام بتزرا در حال تولید دستگاه های اسپرسور ساز حرفه ای است که طرفداران بسیار زیادی دارد.

نحوه کار اسپرسوساز

محصول نهایی این دستگاه اسپرسو نام دارد. اسپرسو از گذراندن آب نزدیک به نقطه جوش از پودر قهوه فشرده شده در سبد و از یک فیلتر به دست می‌آید. قهوه تهیه شده در این دستگاه غلیظ و بعضا همراه با یک کِرم روی سطح آن خواهد بود.

لازم به ذکر است که اسپرسوساز یک دستگاه قهوه ساز پایه است و فقط برای ساخت اسپرسو از آن استفاده نمی‌شود. بسته به میزان حرارت آب و موارد دیگر می‌توان برای ساخت قهوه‌های دیگری مانند دوپیو نیز از آن استفاده کرد.

اجزای مختلف یک اسپرسوساز نیمه اتوماتیک با پمپ دستی

1. پمپ آب در اسپرسو ساز

اسپرسو حاصل گذراندن آب نزدیک به نقطه جوش از پودر قهوه‌ فشرده است. برای این کار باید آب با فشار زیاد به محفظه قهوه وارد شود. بنابراین وجود یک پمپ آب قدرتمند در اسپرسو ساز ضروری است. در اکثر دستگاه‌ها برای ایجاد چنین فشار زیادی از پمپ الکترونیکی استفاده می‌شود. البته در برخی از دستگاه‌ها، پمپ‌هایی از نوع دیگر مانند پمپ‌های دستی دیده می‌شود. اما کار کردن با دستگاهی که از پمپ الکترونیکی بهره می‌برد آسان‌تر است.

2. بویلر

دمای آبی که با فشار وارد قهوه می‌شود از اهمیت بسیاری برخوردار است. به همین خاطر همه دستگاه‌های اسپرسو ساز دارای قسمتی به نام بویلر یا همان دیگ بخار هستند. ممکن است در جاهای دیگر به این قطعه جوشاننده هم گفته شود. بویلر در این نوع دستگاه قهوه ساز اهمیت بسیاری دارد. وظیفه بویلر افزایش دمای آب است و نباید به هیچ عنوان بخار اضافی تولید کند.

3. هد گروپ

همانطور که گفته شد، آب با دمای مناسب و فشار زیاد وارد قهوه فشرده می‌شود تا اسپرسوی ما حاضر شود. به محفظه‌ای که  آب با فشار وارد آن می‌شود و پرتافیلتر درون آن قرار میگیرد هد گروپ گویند. دستگاه‌های مختلف تعداد هدگروپ متفاوتی دارند. معمولا دستگاه‌های خانگی دارای یک هد گروپ هستند اما دستگاه‌های پیشرفته‌تر از یک تا هفت هد گروپ می‌توانند داشته باشند.

⊗ هد گروپ ها دو دسته اند :

دسته اول هدگروپ‌هایی هستند که به بویلر متصل هستند. وجود این اتصال مستقیم باعث حذف دمای آب حرارت دیده در بویلر می‌شود.

دسته دوم هدگروپ نیمه متصل نامیده می‌شوند که از بویلر جدا هستند. قطعا هرکدام از انواع هدگروپ‌ها نسبت به دیگری مزیت و معایبی دارند. مثلا با این که هدگروپ متصل از اتلاف دمای آب جلوگیری می‌کند اما هزینه تعمیر آن به خاطر متصل بودن به بویلر بیشتر از هدگروپ نیمه متصل است.

4. پرتافیلتر

یکی از قسمت‌های مهم دستگاه اسپرسو ساز پُرتافیلتر است. پرتافیلتر قسمت متحرک دستگاه است که  درون آن سبد پودر قهوه قرار می‌گیرد و پودر قهوه درون آن ریخته می‌شود ، معمولا پرتافیلترها دارای یک دسته پلاستیکی یا چوبی می‌باشند.

همچنین برای کنترل اسپرسوساز، معمولا بر روی آن یک صفحه کنترل قرار داده می‌شود. این صفحه کنترل شامل سوئیچ روشن خاموش، نشانگر فشار ، کنترل کننده حرارت و … است.

خرابی اسپرسوساز

*علت خارج نشدن اسپرسو باوجود روشن بودن پمپ چیست؟ جهت عیب یابی و تعمیرات چه باید کرد؟

اگر اسپرسو از دستگاه اسپرسوساز با وجود روشن بودن پمپ خارج نمیشود، جهت عیب یابی و تعمیرات موارد زیر را بررسی نمایید:

این مشکل به دلیل نبود آب درون مخزن اسپرسوساز، ریختن بیش ‌از حد اسپرسو درون فیلتر دستگاه و جرم گرفتن پمپ اسپرسوساز ایجاد می‌شود.

برای رفع عیب اسپرسوساز در این مورد، ابتدا باید از وجود آب در مخزن دستگاه مطمئن شوید. همچنین در صورتی‌ که دستگاه اسپرسوساز به‌ صورت مستقیم به شیر آب متصل است، از وصل بودن آب ساختمان اطمینان حاصل پیدا کنید.

بعد از اطمینان از وصل بودن آب، بهتر است مقدار اسپرسو درون دستگاه را چک کنید و در صورت وجود مقدار زیاد اسپرسو در اسپرسوساز، از مقدار آن بکاهید.

اگر مشکل دستگاه با این اقدامات برطرف نشد، لازم است پمپ اسپرسوساز را از نظر وجود جرم چک کنید.

در برخی از مواقع ممکن است جرم گرفتن پمپ و انسداد آن، باعث بروز این مشکل در دستگاه شما شده باشد.

* علت روشن شدن پمپ اسپرسوساز و تولید صدا زیاد چیست؟ جهت تعمیر و رفع عیب چه باید کرد؟

اگر اسپرسوساز سر و صدایبسیاری دارد جهت عیب یابی و رفع مشکل موارد زیر را بررسی نمایید:

مانند همیشه دستگاه اسپرسوساز خود را روشن کرده‌اید اما این بار برخلاف روزهای دیگر، با روشن شدن پمپ دستگاه صدا زیادی تولید می‌شود؟ نگران نشوید.

برای رفع عیب اسپرسوساز در هنگام تولید صدا زیاد، لازم است مخزن آب دستگاه را چک کنید و از وجود آب در آن مطمئن شوید؛ چون این حالت معمولاً به دلیل نبود آب در مخزن اسپرسوساز ایجاد می‌شود.

* علت نشتی دادن آب از درون دستگاه اسپرسوساز چیست؟ برای رف این مشکلل چه باید کرد؟

اگر متوجه شده‌اید که آب از درون دستگاه اسپرسوساز به بیرون نشت کرده است، آموزش رفع عیب اسپرسوساز به شرح زیر است:

لوله خروجی دستگاه را که آب از آن خارج می‌شود ، بررسی کنید.

این مشکل معمولاً به دلیل بسته شدن، انسداد و پیچ‌ خوردگی لوله خروجی دستگاه اسپرسوساز ایجاد می‌شود.

* آموزش رفع علت وجود تفاله اسپرسوساز در فنجان

در حال نوشیدن اسپرسو هستید که ناگهان متوجه وجود تفاله در فنجانتان می‌شوید. آیا می‌دانید علت این مشکل چیست و برای رفع عیب اسپرسوساز در این مورد چه باید کرد؟ نگران نباشید؛ ما به شما علت‌های این مشکل و نحوه رفع آن را توضیح می‌دهیم.

علت‌ این امر، خراب شدن سبدهای فیلتر اسپرسوساز است.

برای رفع این مشکل، باید سبدهای فیلتر اسپرسوساز را چک کنید و درصورت وجود مشکل، آن را تعویض نمایید.

بهتر است سبدهای فیلتر اسپرسوساز را به ‌صورت دوره‌ای جهت جلوگیری از خراب شدن تمیز نمایید.

* آموزش رفع کم شدن فشار دستگاه اسپرسوساز

علت کم شدن فشار دستگاه اسپرسوساز و آموزش نحوه رفع آن در اسپرسوساز به شرح زیر است:

بعد از مدتی استفاده از دستگاه اسپرسوساز، معمولاً واشرهای گروپ موجود در آن خراب می‌شود و نیاز به تعویض دارد.

معمولاً واشر گروپ های موجود در اسپرسوساز بعد از یک سال استفاده، خراب می‌شود.

 در نگهداری از دستگاه اسپرسوساز نکاتی وجود دارند که شما با رعایت این نکات می‌توانید مدت زیادی از دستگاهتان بدون نیاز به تعمیرات اسپرسوساز استفاده کنید. برخی از این نکات عبارتند از:

  • بهتر است سبد فیلتر دستگاه اسپرسوساز را در هنگام استفاده با آب داغ بشویید. این کار باعث خارج شدن رسوبات موجود در دستگاه می‌شود.

  • آب فیلتر را به ‌صورت مرتب عوض کنید.

  • قطعاتی از دستگاه اسپرسوساز که قابل جدا شدن است، به‌ صورت دوره‌ای جدا و تمام آن‌ها را تمیز کنید؛ چون در هر بار استفاده از دستگاه، مقداری از اسپرسو در بین این قطعات باقی می‌ماند که به ‌مرور زمان این موارد باعث اختلال در کار دستگاه و نیاز به تعمیرات اسپرسوساز می‌شود.

  • دستگاه اسپرسوساز را بعد از هر بار استفاده خاموش نمایید.

  • هد دستگاه اسپرسوساز را به‌صورت روزانه تمیز کنید.

  • بهتر است برای کاهش نیاز به تعمیرات اسپرسوساز، درون مخزن آن از آب تصفیه‌ شده استفاده کنید؛ چون آب شهری معمولاً سخت است و درون آن املاحی وجود دارد که به ‌مرور زمان این املاح، باعث تشکیل رسوبات و اختلال در عملکرد دستگاه می‌شوند.

  • برای تمیز کردن راه‌ آب دستگاه اسپرسوساز می‌توانید درون مخزن آب اسپرسوساز را با آب داغ و مواد شوینده پرکنید. در این حالت، درون فیلتر اسپرسو چیزی نریزید و دستگاه را در این حالت روشن کنید و اجاره دهید مانند روزهای قبل کار خود را انجام دهد.

خرابی ها و مشکلات رایج در انواع قهوه ساز

قهوه ساز یکی از لوازمی است که روزانه از آن استفاده می شود بنابراین بر اثر استفاده زیاد از آن ممکن است مشکلات و خرابی هایی به وجود آید. در این صورت لازم است تا دستگاه خود را به تعمیر کار حرفه ای بسپارید، در ادامه مقاله به برخی مشکلات رایج اشاره می کنیم:

دستگاه قهوه ساز روشن نمی شود: گاهی ممکن است که دستگاه قهوه ساز روشن نشود این مشکل ممکن است به خاطر نقص فنی مدار الکتریکی و یا معیوب بودن سیم رابط یا خراب بودن خازن باشد، در صورت بروز این خرابی، مشکل دستگاه را با یک متخصص در میان بگذارید.

آب جوش در قهوه ساز بالا نمی آید که در صورت بروز چنین مشکل احتمالا سوپاپ قهوه ساز خراب شده است و مسیر آب سرد مسدود شده است.

قهوه آماده شده خیلی تلخ است: در این صورت مطمئن شوید که میزان قهوه را به میزان زیادی استفاده نکرده اید در غیر این صورت ممکن است رسوبات قهوه در ظرف مانده باشد

قهوه در هنگام آماده شدن می جوشد: این مشکل نیز از موارد رایج خرابی ها می باشد که علت این مشکل به تنظیمات ترموستات بر میگردد، اگر مشکل ترموستات به نحوی باشد که نیاز به تعویض داشته باشد حتما این کار را به فرد متخصص بسپارید چرا که ممکن است فرد بدون تخصص با خرابی ها و مشکلات رایج در قهوه ساز اقدامی ندانسته باعث خراب تر شدن آن شود.

آب داخل قهوه ساز می جوشد ولی از درون لوله  وسط بیرون نمی آید، این مشکل ممکن است به خاطر خمیده شدن سوپاپ قهوه ساز باشد و نیاز به تعویض داشته باشد در این صورت متخصص حرفه ای باید این کار را انجام بدهد.

خارج شدن تفاله از دستگاه این مشکل ممکن است به خاطر به وجود آمدن سوراخ هایی در سبد قهوه ساز باشد که باید تعویض گردند.

نکات مهم تعمیراتی قهوه ساز:

اقدامی ندانسته باعث خراب تر شدن آن شود.

آب داخل قهوه ساز می جوشد ولی از درون لوله  وسط بیرون نمی آید، این مشکل ممکن است به خاطر خمیده شدن سوپاپ قهوه ساز باشد و نیاز به تعویض داشته باشد در این صورت متخصص حرفه ای باید این کار را انجام بدهد.

خارج شدن تفاله از دستگاه این مشکل ممکن است به خاطر به وجود آمدن سوراخ هایی در سبد قهوه ساز باشد که باید تعویض گردند.

برخی خرابی های شایع و راه حل رفع آن ها :

 عیب یابی در قهوه جوش

1: قهوه جوش، آب را گرم نمی کند.علت ۱: پریز برق ندارد.رفع عیب: رنج آومتر را به روی ۲۵۰ و یا ۵۰۰ ولت متناوب قرار داده و به بررسی پریز بپردازید. اگر عقربه منحرف شد و عدد ۲۲۰ ولت را نشان داد، عیب از پریز نیست، در غیر این صورت، مشکل را در پریز جستجو و به رفع آن بپردازید.

 ۲: دوشاخه یا سیم رابط خراب است.

رفع عیب: ورودی برق در داخل دستگاه را به یکدیگر متصل کنید و سپس رابط های آومتر را به دوشاخه وصل نمایید. اگر عقربه منحرف شد و صفر را نشان داد که هر دو سالمند در غیر این صورت ناچارید سیم و دوشاخه را تعویض نمایید زیرا در عموم قهوه جوش ها، دو شاخه از نوع پرسی است.

 ۳: المنت دم کننده سوخته است.

رفع عیب: ترمینال های المنت را پیدا کنید سپس دستگاه را به برق متصل نمایید و با قسمت ولتاژ آومتر، اختلاف سطح الکتریکی روی پایه ها را اندازه گیری کنید. اگر به المنت ولتاژ می رسد امّا حرارت تولید نمی کند، سوخته است و باید مطابق توضیحات (۳-۳- ج) تعویض شود و اگر به آن ولتاژ نمی رسد باید عیب را در قسمت های دیگر جستجو نمایید. هم چنین المنت را می توان با چراغ سری و یا آومتر نیز تست نمود برای تهیه چراغ سری بهتر است از یک لامپ و مقاومت رنگی با هم بالا استفاده کنید.

* برای آموزش های عملی می توانید به آموزشگاه دکتربرد مراجعه کرده و در دوره آموزشی تعمیرات لوازم خانگی شرکت کنید.

 

با اتصال پایه های A و B چراغ سری به المنت، در صورت سالم بودن این قطعه لامپ روشن می شود. روشن نشدن لامپ به معنای سوخته بودن المنت است.

 ۲: قهوه آماده شده، مزه تلخی دارد.

علت 1: مقدار قهوه ریخته شده در سبد قهوه جوش زیاد است.

رفع عیب: در تهیه قهوه با دستگاه مورد نظر به تناسب لازم دست نیافته اند مقدار قهوه را کاهش دهید تا از تلخی آن کاسته شود.

علت ۲: داخل قهوه جوش، تمیز نیست.

رفع عیب: قطعات داخلی قهوه جوش را خارج و تفکیک نموده و آن ها را به طور کامل تمیز کنید. بالاخص رسوبات قهوه را که از دفعات کاری گذشته و در داخل قهوه جوش مانده، به طور کامل از دستگاه خارج نمایید.

 3: قهوه در زمان آماده شدن می جوشد.

علت: ترموستات قهوه جوش، تنظیم نیست.

رفع عیب: در صورت قابل تنظیم بودن ترموستات، آن را به شکل دلخواه تنظیم و در غیر این صورت آن را با نوع مشابه تعویض نمایید.

4: آب به دمای جوش می رسد اما از لوله وسط فوران نمی کند.

علت ۱: ترموستات تنظیم نیست.

رفع عیب: این عیب می تواند از عدم تنظیم ترموستات روی دهد. اگر آب داغ می شود اما به نقطه جوش نمی رسد، قطعاً مشکل از ترموستات است. گاها ترموستات به کار رفته در قهوه جوش، قابل تنظیم نیست که در این صورت اجباراً باید آن را تعویض کنید در غیر این صورت ترموستات را تنظیم نمایید تا آب به نقطه جوش برسد و قهوه دم بکشد و آماده شود.

علت ۲: سوراخ های سوپاپ کاملا مسدود است.

رفع عیب: قطعات قهوه جوش را تفکیک نموده و پس از تمیز نمودن این قطعات بالاخص سوپاپ، مشکل برطرف می شود.

عیب 3: سوپاپ شکسته و یا خمیده شده است.

رفع عیب: اگر در بررسی قطعات داخل قهوه جوش متوجه خمیدگی و یا شکستگی خود سوپاپ شده اید راهی جز تعویض آن جهت رفع این عیب پیش رو ندارید.

عیب ۵: قهوه آماده می شود اما پس از عملکرد ترموستات گرم نمی ماند.

علت: المنت گرم نگهدارنده قهوه جوش سوخته است.

رفع عیب: همانند رفع عیب، علت ۳ از عیب ۱ عمل نمود.

عیب ۶: قهوه آماده شده رقیق است.

علت ۱: در تهیه قهوه از آب گرم استفاده شده.

رفع عیب: فنجانک آب را همیشه با آب سرد پر کنید تا قهوه از کیفیت مطلوبی برخوردار شود.

علت ۲: مقدار قهوه خشک، کم است.

رفع عیب: در تهیه قهوه، مقدار قهوه خشک را افزایش دهید تا از غلظت بیشتری برخوردار شود. البته توجه داشته باشید که اگر قهوه خشک بیش از اندازه باشد، قهوه آماده شده، طعم تلخی خواهد داشت.

تفاوت شرکت فنی و مهندسی دکتر برد با سایر آموزشگاه ها

از ابتدا شرکت دکتر برد تمایل داشته که تمامی کلاس ها در محیطی کاملا حرفه ای و به صورت عملی برگذار شود.  بر خلاف سایر آموزشگاه های حال حاضر که بیشتر محیطی تئوری دارند ، ما از روز اول شما را با کار عملی و  تعمیر برد به صورت فیزیکی آشنا می کنیم . جدا از موارد تخصصی کارشناسان ما علاوه بر آموزش مباحث اصلی ، به شما مهارت هایی نظیر ارتباط با مشتری ، هزینه قطعات و خرید قطعات از خارج کشور را آموزش می دهند.

دوره آموزشی علمی و عملی دکتر برد

شما می توانید با شرکت در دوره آموزش تعمیرات ونصب دوربین مداربسته به یک متخصص حرفه ای در زمینه تعمیرات این دستگاه ها تبدیل شوید. دوره های آموزشی مجتمع فنی و مهندسی دکتر برد به گونه ای برگزار می شوند که کارآموز بتواند بلافاصله پس از گذراندن دوره وارد بازار کار شود و دیگر نیازی به کسب تجربه یا شاگردی برای یاد گرفتن کار نداشته باشد. پس شما بعد از شرکت در این دوره آموزشی می توانید بلافاصله از طریق تعمیرات انواع برد ها شروع به کسب درآمد کنید.

البته در دوره آموزش تعمیرات دوربین مداربسته کسانی که هیچ گونه پیش زمینه ای برای تعمیرات دستگاه های الکترونیکی ندارند را هم در نظر گرفته ایم و تمامی موارد پایه اعم از الکترونیک مقدماتی و پایه، آموزش کار با ابزار مورد نیاز برای تعمیرات و … را نیز در این دوره آموزش می دهیم.

نمونه مدارک بین المللی و داخلی ای که از شرکت دکتر برد به فن آموزان عزیز ارائه می گردد.

شرکت فنی و مهندسی دکتر برد علاوه بر مدارکی اعم از ( فنی حرفه ای ، مدرک رسمی دکتر برد و … ) که توسط سایر آموزشگاه ها ارائه می شود ، مدارک داخلی و بین المللی دیگری شامل مدارک صادره از وزارت دفاع ، آدیسو که مورد تایید کشور چک هست و … را نیز در صورت اتمام دوره ی آموزشی به هنرجو ارائه می گردد.

قبل
بعدی

شرکت فنی و مهندسی دکتر برد برای اسکان دانشجویانی که از شهر های دیگر به مجموعه دکتر برد می پیوندند ، خوابگاه هایی را درنظر گرفته است که نزدیک ترین مسیر را به شرکت دارند .

از خصوصیات این خوابگاه ها می توان موارد زیر را اشاره کرد :

خشکشویی نزدیک خوابگاه دکتربرد

خشکشویی

سرمایشی شرکت فنی مهندسی دکتربرد

اتاق مجهزبه سیستم سرمایشی میباشد.

گرمایشی شرکت فنی مهندسی دکتربرد

اتاق مجهزبه سیستم گرمایشی میباشد.

اتاق مطالعه درخوابگاه شرکت دکتر برد

اتاق مطالعه

فاصله شرکت دکتربردتا مترو انقلاب100متر

فاصله تا مترو انقلاب 100 مترمیباشد.

اینترنت پرسرعت در خوابگاه شرکت دکتربرد

اینترنت پرسرعت

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “آموزش تعمیرات قهوه ساز (دستگاه های خانگی وصنعتی )”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *